Muutimme Lohjalle yhdessä mieheni ja lasteni kanssa lasten aloittaessa koulutiensä 90 -luvun loppupuolella. Olemme viihtyneet Lohjalla hyvin. Keskellä luontoa ja rauhaa olemme saaneet seurata lastemme aikustumista, kaikkine onnen ja surun kyynelten kera. Aikoinaan lasten harrastukset, joissa olimme koko perheen voimin aktiivisesti mukana, on synnyttänyt ympärillemme laajan ystäväpiirin.

Lasten aikuistuttua, kun omaa aikaa alkoi enenemässä määrin jäädä, kouluttauduin lähihoitajaksi mielenterveys- ja päihde osaamisalalta. Opiskelun myötä olen tutustunut hoitotyön käytännön arkeen oman hallinnollisen työni lisäksi. Olen tavannut ikääntyviä ihmisiä, mielenterveys- ja päihdepuolen kuntoutujia jne. Kokemus on ollut rikastuttava. Oppinut olen paljon ja varsinkin sen, että oli lähtökohta, elämäntapa tms. mikä vain, jokainen ansaitsee hyvää hoitoa, huolenpitoa ja välittämistä arvokkaalla tavalla.

Olen onnellinen ja onnekas, että lapseni ovat kaikki jääneet lähelleni Lohjalle. Näin saan nauttia heidän seurastaan lähes viikottain. Saan myös olla lähellä lapsenlapsiani, joita tällä hetkellä on neljä, kaksi prinssiä ja kaksi prinsessaa.